Home » Behandlinger » Laserbehandling

Akupunktur med laser har nogle gode egenskaber:

  1. Er betændelseshæmmende
  2. Er smertehæmmendeIMG_1907
  3. Øger blodgennemstrømningen
  4. Mobiliserer immunsystemet
  5. Øget dannelsen af kollagent væv (hurtigere heling)

Der er mange behandlingsmuligheder. Akupunkturlaseren bruges mod smerter og muskelinfiltrationer i bl.a. nakke, skulder, tennisalbue, karpal tunnel syndrom, hofte, hold i ryggen, iskias, knæ, akillessene, fodsålen, muskelskader, smerter ved slidgigt, skinnebenssår, sår, fodvorter, vorter, sportsskader samt evt. andre skader. Behandling af gener i sener og muskler.

Laserbehandling kan også bruges til hælsporer, der anbefales 4-6 behandlinger. Derudover kan hælsmerter hos børn især i alderen fra 8-13 år også behandles med laser/akupunkturlaser. På hælbenet er der hos børn i voksealderen en vækstzone på knoglen som er blød. I denne vækstzone opstår der typisk betændelse som følge af belastning ved idræt – typisk fodbold, håndbold og springgymnastik.

I begge tilfælde kan en hælsporestrømpe hjælpe sammen med laserbehandlingerne. Strømpen kan selvfølgelig købes på klinikken.

Laserlyset trænger dybt ind i vævet og fremmer cellens naturlige helingsproces. Dermed reduceres helingstiden for akutte skader med op til 75 %. Dette medfører i forhold til sportsskader, at spilleren med fibersprængning/ledbåndsskade/forstuvninger eller knoglebrud hurtigt er på banen igen. Laserakupunkturen er smertefri, og der er ingen bivirkninger.

Derudover kan behandlingen bruges til rygeafvænning samt hjælp til vægttab (sukkertrang). Ved rygestop påvirkes 2 punkter i hvert øre. Det tager trangen til nikotin samt abstinenser. Der tilrådes 2- 3 behandlinger.

Ved vægttab påvirkes 5 punkter i hvert øre. Det sætter forbrændingen i vejret, tager sultfornemmelserne og ”den søde tand”. Der tilrådes 4-5 behandlinger.